noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

miércoles, 3 de noviembre de 2010

et.9, Copa XXX

... adica X, X si iar X :-)

Intr-o dupa-amiaza insorita de toamna,baietii de la plaja au lasat in urma nostalgiile dupa Carnavalul de la Rio si s-au pregatit pentru o noua reprezentatie:"De Halloween pe Meriem sa ii speriem!".
Astrele LMF pareau sa fie de partea noastra, caci iata proorocirea oficiala de pe sait:
"Copacabana-Meriem sambata ora 16.30
Etapa trecuta au fost foarte aproape de cum le place sa zica "joca bonito" doar ca nu au fost atenti si s-au vazut egalati in ultima secunda a meciului.Meriem avand obiectiv clar evitarea retrogradarii vor incerca sa obtina cele 3 puncte,au insa o aparare mai slaba fata de cei de la Copacabana. Pronostic 1"

Pe scena lemefista actorii brazilieni:
Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho, Marinica, Adriano
+ banquina: Alex, Giginho, Sergiu
aveau datoria sa lase in urma clipele de cosmar de la finalul meciului cu Duo si sa incerce sa reinnoade sirul victoriilor in compania celor de la Meriem,o echipa care joaca fotbal dar care a avut evolutii oscilante de la inceputul campionatului si pina acum...

Meciul incepe intr-o nota de echilibru,fara ocazii la cele doua porti...si..la o faza care nu anunta mare lucru,un sut in forta de la semidistanta de pe dreapta al oaspetilor il evidentiaza pe Eftimao...care scapa (din nou) sapunul si acesta se duce cuminte in plasa....0-1! Nu acuzam socul,incercam sa gasim solutii in ofensiva...corner Mugurinho,Marinica de la coltu' scurt prelungeste inspirat pina la Adriano care,din 3 metri, nu are cum sa ierte:1-1!
Luam avint,incepem sa legam jocul din ce in ce mai bine,apararea rezolva elegant cele citeva contre meriemiste,Alex lanseaza un trasor in stilpul sting, Marinica scapa singur cu portarul oaspetilor dar acesta iese inspirat si tabela nu se modifica...dominam jocul,asta e clar si cind mai erau citeva zeci de secunde pina la terminarea primei reprize,o combinatie taka-paka marinica-alex-razvan,il pune pe ultimul in aceeasi pozitie ca si Marinica mai devreme,doar ca acesta plaseaza subtil balonul pe sub portar si La Copa intra in acordurile sambei do Brasil la vestiare : 2-1!
Dupa pauza insa, ceva s-a rupt in jocul brasilieiros,Meriem s-a instalat confortabil in jumatatea gazdelor,care nu prea mai pun decit rar in pericol poarta adversa...cu o posesie de 68% oaspetii domina destul de clar,ocaziile la poarta lu Eftimao nu intirzie sa apara, dar apararea isi face datoria..mai sint citeva minute si continuam sa rezistam...pina cind, dupa o lovitura libera din apropierea careului nostru, mingea ajunge la Stan si acesta o infige la coltul scurt,Eftimao,mascat,neputind interveni...2-2!
Cum la ultima faza,cu Meriem scapata pe contraatac,cronicarul nu s-a mai uitat -de frica sa nu se intimple scenariul duoist - s-a consemnat doar o mare ocazie a oaspetilor, meciul avea sa se incheie la egalitate...al 3-lea egal consecutiv pentru La Copa - de aici si titlul cronicii, nu va ginditi la filme pentru adulti - si cel de-al 6-lea meci consecutiv in care nu cunoastem gustul amar al infringerii...
Cu palmaresul 3-3-0 in ultimele sase etape vom intilni la borna numarul 7 chiar liderul. Un meci teribil de greu in fata unui adversar redutabil dar mingea e rotunda... daca prindem o zi buna si avem un pic de noroc putem arunca (din nou!) in aer casele de pariuri... ca doar... Copacabana e numai una!!!

p.s.
hronica LMF
"Copacabana-Meriem 2-2(2-1) Egal echitabil pentru cele doua formatii care mai mult au fost preocupate de anularea atacurilor adversarului.Putine faze de poarta jocul fiind mai mult la mijlocul terenului.Eficienta de 100% pentru ambele echipe fructificand singurele ocazii de a inscrie."

1 comentario:

Mugurinho dijo...

Si egalurile aduc egaluri..se pare...