noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 23 de noviembre de 2010

et.12 - In sfirsit , ¡¡¡ Copa joga bonito!!!

Ultimul show copacabanist din acest tur de campionat avea sa aduca pe plaja de la Rio pe portocalii de la Freeline, o echipa din subsolul clasamentului si pe care am nasit-o de fiecare data pina acum...
Sub un soare cu dinti dar totusi prietenos pentru luna noiembrie los pibes de la praia incercau sa reia sirul victoriilor braziliene :
Cu Alex reprofilat din cauza absentei nemotivate a lui Eftimao (care va fi penalizat cu 10% din contract) am abordat confruntarea in formula:
Alex - Marinica, Mihai, Mugurinho, Razvan, Alessandro
+ banquina : Adriano, Sergiu, Robinho.

Partida incepe destul de abrupt si la o actiune pe dreapta Marinica il gaseste liber pe Alessandro in careul oaspetilor acesta reuseste sa impinga balonul spre poarta, care se prelinge usor in ciuda eforturilor disperate ale portarului advers si seceta de goluri brasilieiros luase sfirsit : 1-0! Continuam atacurile si hartuim apararea Freeline, acelasi Alessandro majoreaza scorul la 2-0 iar Adriano se opinteste si reuseste si el un gol semi-obosit (dar ce mai conteaza, la delirul din tribune!) si e 3-0 ! O inexactitate in defensiva il obliga insa pe portarul de conjunctura Alex (unde esti tu Eftimao?) sa scoata balonul din ate pentru 3-1 si pauza e dominata de acordurile sambei do Brasil...
Care samba continua si in mitanul secund cu baietii de la plaja facind legea pe teren si inscriind gol dupa gol, la 7-1 relaxindu-se si permitind oaspetilor sa mai reduca din handicap... 7-2 scor final si torcida de la Kiru Arena celebreaza victoria impreuna cu Mugurinho&Co.. .o victorie fireasca dupa aspectul jocului si care vine dupa 5 meciuri de seceta in care, desi n-am jucat rau, am adunasem doar 3 puncte si nici nu reusisem sa aducem bucuria fanaticilor suporteri (din factiunea "Copa para sempre" (sau de ailleurs ...)
Mai urmeaza un hop in ultima etapa, un meci care nu se anunta deloc usor, un meci pe care insa il vom aborda decisi sa mai bagam 3 puncte in nisipul fierbinte de la Rio si sa avem un final de sezon in forta; cu putin noroc, poate ne cocotam 1 locushor - doua in clasament in zona Copa Libertadores cit sa putem sa stam si noi linistiti si relaxati linga palmierul de Craciun.
Força Copa!!!

1 comentario:

George dijo...

http://www.fcalpha.blogspot.com/
Asteptam comentarii pentru meciul de cupa, 'meciul vietii' cum ii spun toti, contra celor de la Vispesti. Multumim si mult succes si voua in ambele competitii!