noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

jueves, 18 de noviembre de 2010

et.11-Euro mai tare (chiar si) decit realul brazilian

Inca o dupa-amiaza frumoasa de toamna si in fieful copacabanist a sosit Eurofotbal, vecina de deasupra din clasament -- o echipa care joaca un fotbal de calitate si care ne-a pus serioase probleme la fiecare confruntare avuta pina acum. Brazilienii, in foame de puncte dupa ce au achizitionat doar 3 din ultimele 12 puse in joc, au abordat in fata propriilor suporteri urmatoarea formula:

Eftimao - Alex, Mihai,Mugurinho, Marinica, Robinho
+ banquina: Alessandro, Adriano, Silvinho

Jocul incepe cu o mai lunga perioada de tatonare, ambele echipe cautind sa gaseasca punctul nevralgic al adversarului; oaspetii au o posesie usor superioara dar fara a pune in real pericol poarta braziliana. De partea cealalta baietii de la plaja se apara cu calm si incearca sa surprinda apararea euroista (europoida?), fara rezultat pe tabela si fara sa declanseze samba in tribunele intesate cu suporterii galbeni-verzi. Prima repriza se incheie la fel cum a inceput, in conformitate cu nota de echilibru din teren si cu valorile apropiate ale celor doua echipe...

In repriza a doua baietii de la plaja prind mai mult curaj, ocaziile se inmultesc la poarta oaspetilor, Alessandro rateaza (din nou) cu nonsalanta ridicind tensiunea si colesterolul fanilor prezenti in tribune... meciul se indrepta spre un 0-0 conform cu realitatea din teren... tinem mingea destul de bine... pase repetate pe linia de fund Mihai-Mugurinho-Eftimao...si apocalipsa se declanseaza pentru ca acest demon din poarta gazdelor il "vede" la 2 metri liber in careu pe ingerul Vlaicu si ii paseaza precis, acesta multumeste pentru cadou, evita incercarile disperate ale lui C.Miguel de a salva golu' iminent si scutura plasa din mai putin de un metru...0-1! Incercam sa nu ne prabusim psihic, Robinho zvicneste pe dreapta si inteapa mingea inspre poarta "europeana" dar portarul advers isi face datoria... si mai mult decit atit, un nou atac prelungit il pune pe acelasi vis urit numit Vlaicu in postura de a ne mai infige o boaba: 0-2 si fluierul final gaseste brazilienii in bratele deznadejdii si resemnarii... N-a fost sa fie nici de data asta, din pacate ultimile doua confruntari au insemnat Vlaicu-Copacabana 5-0, trist dar adevarat...din pacate tot un 0-5 inseamna si ultimele doua etape din actualul campionat, iar daca luam in calcul si a doua repriza cu Meriem rezulta peste 100 de minute fara gol brazilian marcat!

Hronicarul LMF consemneaza sec si putin de neinteles:
Copacabana-Eurofotbal 0-2(0-0)
Meci echilibrat pana in minutul 32 cand la rampa a iesit Vlaicu Bogdan de la Eurofotbal autor a doua goluri spectaculoase. Copacabana a incercat mult, dar nu a putu[t] trece de aparare si de un portar in forma buna de la Eurofotbal. A doua infrangere si al doilea meci la rand cand Copacabana nu inscrie.


Uitam tot ce a fost, cele doua partide care au mai ramas trebuie sa insemne 6 puncte...altfel...nu vom avea sarbatori linistite si la iarna o sa ne astepte Forbanul si nu plajele din Antalya! asa ca hai, la treaba, trezirea si reincarcarea... Forca Copa!!!

No hay comentarios: