noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 30 de noviembre de 2010

Copacabana, ¡obrigado!

Ultima etapa din acest tur de campionat aveam sa o disputam in deplasare la nou promovata Eregan si cum ultima impresie e cea care conteaza, brazilienii erau decisi sa se intoarca pe nisipul fierbinte de la Rio cu inca 3 puncte in traista, conditie esentiala de altfel pentru deblocarea primelor restante.

Asa ca ultimul show copacabanist i-a avut ca actori principali pe:
Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho, Marinica, Adriano
+ banquina: Alex, Robinho, Sergiu, Cristi

Meciul incepe echilibrat, baietii de la plaja bine asezati in teren au posesie mai buna dar nu si precizie la finalizare, apararea respinge cu calm fiecare atac ereganian, aut de pe dreapta care il gaseste pe omniprezentul Razvan liber la marginea careului advers, preluare si sut in coltul lung pentru 0-1!
Gazdele reactioneaza, incep sa domine teritorial dar lipsa de experienta la nivelul primei ligi isi pune amprenta si usureaza misiunea defensivei galben-verzi condusa impecabil de Eftimao (la ultima aparitie in acest camipionat, el semnind deja un precontract cu Al Ittifaq).

Chiar daca jocul La Copa nu a stralucit si chiar daca ocaziile la poarta gazdelor au fost ca si inexistente dupa marcarea golului, am reusit sa inchidem poarta brasilieira in fata atacurilor disperate ale Eregan, sa facem fata jocului in citeva rinduri peste limita regulamentului al adversarului si sa terminam din nou un meci in primera division fara gol primit. Scorul final a fost cel din minutul 6, 0-1 si pina la primavara se va dansa samba din Rio pina la Ploiesti...

Nu putem incheia aceasta cronica fara sa multumim acestei frumoase echipe si acestor baieti minunati care au facut atita lume fericita la finalul celui mai bun sezon din istoria copacabanista!

Copacabana, obrigado pentru momentele de fotbal autentic pe care le-au oferit baietii de la plaja care, in afara de o pasiune nebuna pentru fotbal - nu joaca la nicio alta liga, nimeni nemaifiind fotbalist activ - au tinut sa demonstreze ca stiu cu mingea si ca jucind cu daruire si cu ambitie poti fi deasupra multor echipe cu pretentii din liga lemefista....
Copacabana, obrigado pentru faptul ca esti pata de culoare a ligii, ca ai demonstrat ca ai valoare si ca, fara a avea individualitati de marca, esti o mare famiglie si ca força echipei consta in unitatea grupului!
Copacabana, obrigado ca ai intrat in vietile noastre si nu prea mai ai cum sa iesi de acolo!
Odata cu aceasta ultima cronica pe 2010 inauguram o noua rubrica care se numeste "Declaratii pe plaja" si care va puncta citeva declaratii "la cald" ale baietilor de la plaja in minutul 41 ale fiecarui meci.
Deci... intii Razvan:
"Dedic golul de 3 puncte marcat azi primului meu profesor de inot! El m-a facut sa alerg ca un dement si sa uit ca am splina!"
Eftimao: "E un moment greu azi, dar fiecare vrea sa plece la mai bine si promit tuturor ca intr-o zi ma voi intoarce sa imi reiau locul in poarta copacabanista!"
Mugurinho: "Dupa finalul entuziasmant de sezon, actionariatul mi-a spus sa le transmit baietilor ca dupa 1 decembrie sa-si verifice cardurile!"

P.S.
Ultima etapa a acestui tur de campionat inseamna si ultima cronica de meci dar Mugurinho & Co va vor tine la curent pe blog cu tot ce misca in tabara copacabanista in acest intersezon (cantonament, amicale, transferuri, cancanuri) asa ca daca ati crezut ca vom intra in hibernare v-ati inselat amarnic.
¡Força Copa si sa auzim de bine!

No hay comentarios: