noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

jueves, 11 de noviembre de 2010

et.10-Risalin, Risalin, ne-ai facut viata un chin!

Etapa a 10-a a ligii avea sa ne aduca in fata liderul la zi din 'primera division', o echipa intarita considerabil fata de anul trecut si care are ca scop declarat intreruperea hegemoniei ekatrustiste la cistigarea campionatului.
Avancronishtii si-au scris cronica -- "Risalin-Copacabana duminica ora 17.20. Liderul la zi in Liga A intalneste Copacabana, o echipa greu de invins avand si cele mai multe rezultate de egalitate, 3 la numar. Risalin e neinvinsa din etapa a 2-a. Copacabana in ultimele 3 etape a terminat la egalitate in fiecare partida fiind aproape de victorie. Neinvinsa din etapa a 4-a Copacabana e capabila de un joc bun care sa impiedice liderul. Pronostic 1" , pariorii si-au facut cotele, iar jucatorii si-au pus ghetele.
Brazilienii care sperau la un nou episod fericit 'made in Chedra' au abordat partida in urmatoarea formula:

Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho, Marinica, Alessandro
+ banquina : Adriano, Alex

Meciul incepe abrupt,nici nu ne dezmeticim bine si o pasa filtranta gaseste un risaliot central in careul nostru, pasa pe extrema, din nou recentrare in fata portii si Eftimao culege balonul din plasa : 1-0.
Ne trezim,incercam sa tinem mingea si sa rezistam tavalugului gazdelor, ba mai mult, o mostra de 'joga bonito' Alex-Alessandro il lasa pe ultimul singur in fata portarului si acesta aduce marea de suporteri brasilieiros in pragul tahicardiei, sutul lui telefonat fiind respins destul de usor de micutul dar agilul portar risaliot. Risalul leaga frumos la mijlocul terenului, au o posesie mult mai buna , virfurile lor se demarca non-stop, dar La Copa rezista si prima repriza se termina cu acelasi scor din fatidicul minut 1...1-0 pentru gazde...

Incercam sa facem fata uraganului si in cel de-al doilea mitan dar, valurile atacurilor celor de la Risalin au fost prea mari pentru micuta ambarcatiune braziliana, care a mai luat apa de doua ori in urma un cobinatii de mare efect ale gazdelor...din pacate, cele citeva contre ale noastre s-au lovit de o aparare solida care ne-a privat de marcarea macar a unui gol, meritat dupa aspectul general al partidei...asa ca la final tabela a aratat un scor de masa verde: 3-0 pentru lider....
Nu-i nimic, am iesit cu capul sus, n-am putut mai mult decit acest sec 0-3, dar echipa a aratat caracter ca de fiecare data si mai mult decit atit, si-a cistigat respectul tuturor adversarilor din liga...Mergem inainte pentru ca ne asteapta iar o confruntare dificila cu cei de la Eurofotbal...dar jucam acasa si sutele de fani de la peluza "Copa para sempre" vor face o atmosfera infernala ca de obicei si ne vor purta spre victorie...(asa speram, cel putin)... FORCA COPA!!

cronicarii LMF consemneaza:
"Risalin-Copacabana 3-0(1-0)
Partida a inceput practic de la scorul de 1-0 pentru Risalin,acestia inscriind la prima faza de atac dupa fluierul de inceput. Copacabana a incercat sa egaleze, dar s-au lovit de o aparare bine organizata a celor de la Risalin. In repriza a doua Risalin a mai inscris de doua ori rezolvand meciul si razbunandu-se intr-un fel pentru egalul din primavara (1-1)."

No hay comentarios: