noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 17 de noviembre de 2009

etapa 24, cronica

Disputat intr-o veritabila atmosfera londoneza, pe o ploaie siciitoare dar pe un gazon care a rezistat foarte bine intemperiilor, meciul baietilor de la praya in compania uneia dintre fruntasele ligii a avut de toate, putinii dar impatimitii suporteri prezenti in tribune asistind la un spectacol fotbalistic de inalta clasa...

In formula
Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho - Marinica, Giginho
+Banquina: Robinho, Sergiu, Alex
starurile copacabaniste incep bine partida, se apara exact si contraataca percutant, dar apararea Duo rezista cu Brio :-) asa ca tabela ramine uda si imaculata la pauza.

Jocul insa se anima puternic in al doilea mitan, Robinho prinde o torpila de pe partea dreapta, portarul advers respinge in fata, acolo insa este Marinica care nu iarta...0-1 si celebrare a golului in stil Bebeto (pentru ca famiglia copacabanista am aflat ca se va mari) care provoaca isterie si declanseaza samba in tribune...Duolistii reiau cu furie atacurile la poarta bravului Eftimao si reduta galben-verde cedeaza.. o minge trimisa viclean la vinclu in coltul lung face ca tabela sa arate din nou egalitatea: 1-1. Din pacate apetitul nostru ofensiv se reduce si mijlocul terenului arata mult mai mult rosu decit galben-albastru... la care se mai adauga o doza de noroc (care face parte si ea din joc ...) a golgeterului ligii aduce gazdele in avantaj 2-1. Cei de la Duo prind aripi, noi nu reusim sa ne revenim, apar si mici convulsii si puseuri nervoase in cadrul echipei noastre (¿ de ce oare ? ca obiectivul era deja indeplinit) asa ca golurile 3 si 4 ale adversarilor au curs firesc pina la final... Asta e, am luat un double-duo, din pacate din nou nu reusim sa gestionam avantajul -- dar echipa a demonstrat ca joaca fotbal. Mergem inainte si sintem convinsi ca o sa schimbam impresia despre jocul brazilienilor(din buna in foarte buna) pina la finalul sampionatului!

Mugurinho

No hay comentarios: