noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 10 de noviembre de 2009

cupa LMF

Istoria cupei LMF a fost vag mai scurta decit speram, dar nu atit de scurta încât sa ne strice placerea de a juca !
Tragerea la sorti a editiei inaugurale a Cupei LMF a fost destul de vitrega cu baietii de la plaja: primu' tur cu locu' 4 din segunda iar dupa cu lideru' din primera. Ajunsi pe aceeasi optime de tabel cu Ekatrust am stiut de la început ce misiune grea avem -- dar cum astea sunt meciurile care ne plac... la treaba si joga bonito!

Copacabana - RSP 1-0
Primul obstacol: RSP, oarecum o necunoscuta pentru noi, totusi faptul ca ataca promovarea însemna ca nu e o echipa rea... asa ca meciul debuteaza cu o perioada de relativa tatonare, când ne studiem ca shahistii. Asta nu poate dura mult si Las Estrellitas explodeaza prin minutul 12, când mingea circula impecabil : Marinica trimite vertical si perforant in adâncime pentru Tudinho (imprumutat de la Deportivo Jucar), acesta se întoarce si deschide o gaura enorma pe aripa stânga de unde Mugurinho venit in mare viteza centreaza razant, mai fain decit Brandan la Glasgow, si Marinica (ajuns intre timp in pozitzia de marcador de punta) reia fulgerator si fara sperantza ! 1-0 si tribunele de la Kiru Club fac cunostinta cu samba brasileira... Copa continua sa atace si sa se apere exact, Sergiu se joaca cu nervii coechipierilor si cu inimile zecilor de spectatori ratind cu o usurinta dezarmanta si evitind din rasputeri un 2-0 care ar fi adus mult dorita tranquilidade, Tudinho cu pretzul sângelui aproape ca scoate un penalty in min 38, dar lovitura libera rezultata nu vrea sa intre... asha ca meciul se termina 1-0, destul pentru a tine in viatza campania "Copa ia cupa!".

Copacabana -Ekatrust 1-5
Aveam de luat o revansa de la acel 2-3 injust din returul sampionatului, dar socoteala de la plaja insa nu s-a potrivit cu cea din liga si in minutul 10 era deja 0-3 iar starurile nu gaseau solutii de contracarare a demarcajului continuu insotzit de pressing, retzeta cu care Ekatrust pre multe meciuri au razbit. Ne trezim totusi un pic si reusim reducerea handicapului prin Marinica in min. 19 (cap in transversala si el rebote catapultat in plasa) si abordam al doilea mitan mult mai curajos, avem citeva schimburi bune, dar viatza este mult mai grea, marcajul mult mai strins; reusim totusi sa trecem in citeva rinduri pe linga un 2-3 care ar fi putut incendia meciu', dar, cum ratarile se razbuna, albastrii incep sa ne calareasca din nou si ne mai servesc doua boabe -- scor final 1-5, parca un pic prea sever fata de realitatea din teren. Serialul "Copa ia cupa!" se termina dupa doar doua episoade ...

No hay comentarios: