noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

jueves, 5 de noviembre de 2009

etapa 22, cronicã

Las estrellas de Copacabana au abordat partida cu Meriem intr-o formula inedita, salutind prezentza lui Tudinho, revenit dupa o lunga accidentare:

Al campo
Giovani - Razvan, Mihai, Mugurinho - Marinica, Adriano
Banquina
Robinho, Alex, Tudinho

Suporterii înca nu apucasera sa se aseze comod in tribune si sa savureze pipoca si guarana ca baietii de la plaja au si modificat tabela: centrare Marinica de pe partea dreapta si Adriano trimite capu' inspirat la coltul lung ! Meriemii reactioneaza si preseaza reduta copacabanista...si,la o nesincronizare a apararii braziliene,Mugurinho se transforma in Tafarel si scoate o minge de sub bara,de pe linia portii,cu mina, evidentamente... evident, penalty si cartao vermelho, asha . Dupa ce adversarii transforma acest 7 metri urmeaza un iures la poarta lui Giovani, pentru ca 5 minute starurile joaca in inferioritate.

Cele 5 minute se scurg fara urme pe tabela, dar foarte probabil in cuadricepshi si plamini, caci melancolia isi face din nou simtita prezenta si la o centrare plouata ce nu prevestea mai nimic, surpriza! apare un cap nemarcat si 2-1! Nu ne descurajam, reluam atacurile si un trasor marca Alex readuce egalitatea.

Alb-negrii cad fizic, atacam in continuare, avem ceva ocazii dar nu reusim deloc sa profitam (poate pentru ca nici noi nu eram prea proaspeti ?). În minutul 38 o pasa in adincime de la Razvan ajunge pina la urma la Tudinho (la primul meci dupa o lunga pauza, ceea ce s-a simtit din pacate...). Acesta, desi impins clar in careu, reusheste pina la urma sa impinga mingea in poarta pe linga portarul iesit, dar decizie halucinanta a cioclilor cu fluier, fault in atac ?!?) asha ca scorul ramâne 2-2, vag frustrant, dar asa e fotbalul cind nu inscrii la timp. Unde mai pui ca La Copa devine si campioana ... egalurilor !

Weekendul viitor insa declansam campania "Copa ia cupa!". Stay tuned !

No hay comentarios: