noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

domingo, 15 de noviembre de 2009

etapa 23, cronica

Spectacol pe teren si in tribune la meciul Copacabana-Team 19, micuta dar inimoasa galerie copacabanista cintind si incurajindu-si favoritii pe parcursul tuturor celor 40 de minute ale meciului... Care favoriti au inceput in urmatoarea formula:
Eftimao - Anghelache,Mihai,Alex - Marinica,Adriano
si pe banca:Sergiu,Giginho si Razvan

Copa lasa studierea adversarului pentru etapa viitoare si ataca valuri-valuri, reduta celui de-al 19-lea Team se clatina si intr-un final cedeaza, Giginho marcind din apropiere. Continuam furibund atacurile sub acordurile sambei care se revarsa necontenit din tribuna de la Kiru Arena si la o faza colectiva de atac Razvan, desi incomplet refacut, isi trece si el numele pe lista marcatorilor: 2-0, scor cu care s-a terminat prima repriza.

O eroare individuala in defensiva in debutul mitanului secund ii readuce pe oaspeti in joc: 2-1, dar La Copa reactioneaza imediat si Marinica gaseste un rist care se duce in atze, facind deliciul asistentei extaziate: 3-1. Continua asediul, Giginho puncteaza din nou pentru 4-1, dupa care baietii de la plaja dau tonul la o sarabanda de okazii care mai de care mai incredibile si neverosimile... finalul insa gaseste starurile copacabaneze urcate pe garduri si cintind impreuna cu torcida galben-verde:
"Ce dulce e viataaaa / Cind Copa e equipaa taaa / Cind beau si cint fara sa ma opresc / Copa pe tine te iubeeeeesc!!"

No hay comentarios: