noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

jueves, 5 de noviembre de 2009

etapa 21, cronica

Se anunta un meci dificil in compania celor de la Risalterm - o echipa care mereu a etalat un fotbal bun - si pe care nu reusisem sa-i invingem niciodata. Cei care si-au dorit sa sparga gheata au fost:
Mitica - Razvan, Mihai, Mugurinho - Adriano, Marinica;
Banquina: Anghelache, Daniel, Sergiu, Giginho
Inceput echilibrat, cu o usoara dominare a "rizaliotilor" care incearca sa ne desfaca pe toate partile dar reduta copacabanista rezista, ba chiar are si sansa deschiderii scorului -- dar Adriano, gasit in adincime, inalta zmeul dupa o preluare maiastra ridicind tensiunea fanilor din tribune si din fata computadoarelor... 0-0 la pauza si totul urma sa se decida in al doilea mitan.
Care mitan incepe in acelasi mod, cu posesie 57% pentru cei de la Risal, dar cu contraatacuri mai bine lucrate ale starurilor copacabaneze. Si la o faza care nu anunta nimic deosebit un sut(?!) inselator marca Serginho face ca golkeeperul advers sa scape sapunu' si sa culeaga mingea din plasa...1-0 si se contura o victorie muncita, nu stim insa cit de meritata...
"Verzii" reiau atacurile furibunde la poarta Copei, Mitica se autodepaseste si scoate tot ce misca, baietii de la plaja mai irosesc citeva contre bune in superioritate numerica si inevitabilul se produce in ultimul minut cind dupa o faza-snur care a facut sah-mat defensiva copacabanista tabela de marcaj a consfintit rezultatul final: 1-1.
Se putea si mai bine, e clar, dar n-am putut(stiut) sa tinem mingea departe de careul nostru si, mai ales n-am reusit sa facem 2-0 ca sa reglam conturile mai devreme... Asta este fucibolu', invatam din greseli si cel mai important e meciul care urmeaza. Meriem,venim!

No hay comentarios: