noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

jueves, 31 de marzo de 2011

ultima perversa secunda...

Etapa a 16-a a ligii lemefiste a adus in fata baietilor de la plaja pe cei de la RS din Paltinis,o trupa care stie fotbal si care ne-a facut sa suferim destul de mult in turul campionatului.

Cei care isi doreau revansa pentru infringerea cu 3-5 de atunci au fost:
Eftimao - Razvan,Mihai,Marinica,Adriano,Giginho
+ Banquina: Radu,Mugurinho(care nu a evoluat insa, nefiind refacut in totalitate).
Meciul incepe in nota de dominare a gazdelor,dar brasilieiros se apara cu calm si reusesc sa stopeze atacurile resepiste... ocaziile curg insa la ambele porti... Eftimao securizeaza poarta, galben-verde, C.Miguel dirijeaza defensiva imperial,pasele functioneaza mai bine ca altadata dar nu reusim sa perforam poarta adversa si pauza ne gaseste cu acelasi scor de la inceputul partidei.

Repriza a doua debuteaza abrupt si,dupa un atac prelungit al gazdelor,mingea ajunge pe flancul drept al atacului de unde e lansat un trasor la coltul lung care face inutila interventia lui Eftimao:1-0. Reactionam imediat, Marinica prelucreaza o minge la jumatatea terenului si o inteapa catre Giginho care,infiltrat in coasta apararii adverse reuseste alta intepatura pina in plasa:1-1,si meciul se joaca in continuare. Gazdele tresar,continua atacurile furibunde,mingea musca din transversala oaspetilor dar se incapatineaza sa nu intre in ate... Minutul 40..asta e...un punct e mai bine decit nimic... mingea e lansata spre careul paltinisan...incercam sa avem posesie dar apararea gazdelor respinge pina in preajma careului nostru... si soc! Baietii de la plaja parca erau plecati la dusuri, desi inca nu se fluierase finalul... o preluare a unui atacant RSP ramas nestingherit in coltul careului si o reluare eleganta si perversa peste Eftimao iesit in disperare de cauza sa inchida unghiul aduc bucuria in tabara din Paltinis si norii negri pe plaja copacabanista 2-1, si inca o sincopa in acest retur de campionat...

Nu facem o tragedie însa, echipa are o evolutie in crestere de la meci la meci totusi, un rezultat pozitiv ar aduce si un moral mai bun si punctele vor incepe apara si ele... Etapa viitoare intilnim Chedra,o echipa care nu se regaseste, si pe care am nasit-o de altfel in tur..asa ca inca un bobirnac n-ar strica... ca deh, ori suntem brazilieni, ori nu mai suntem! Força Copa!!!

No hay comentarios: