noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 15 de marzo de 2011

cupa LMF 2011

Prima reprezentatie oficiala copacabanista in 2011 a avut loc in compania Realului din Ploiesti, o echipa de mijlocul clasamentului in Segunda iar meciul a contat pentru Cupa LMF.
Baietii de la plaja, desi au prezentat la acest meci un lot cu destule absente, au abordat increzatori partida, gandul tuturor fiind o calificare in optimi. Cei care au renuntat la Carnavalul de la Rio si s-au prezentat la Kiru Arena au fost:
Giovani - Razvan,Mihai,Robinho,Marinica,Adriano
+ banquina:Giginho si Sergiu

Inceput in forta al brazilienilor si stilul consacrat "Joga bonito" face ca tabela sa indice repede 2-0 pentru La Copa -- marcatori Robinho si Marinica.
Realul echilibreaza si reuseste sa reduca destul de repede din handicap cu un sut pe jos linga bara 2-1, scor cu care se termina si prima parte.

Al doilea mitan ii gaseste pe cei de la Real in jumatatea braziliana, apararea galben-albastra rezolva insa atacurile adverse. Din pacate insa, contraatacurile (altadata letale) nu au mai avut aceeasi claritate ca in turul campionatului asa ca nu am mai reusit sa perforam poarta realista deloc. Mai mult decit atit...un sut din lateral stinga al unui atacant de la Real gaseste picioarele lui Giovani pregatite mai degraba pentru samba...si mingea se strecoara printe ele... incetisor.. in plasa... 2-2.
Scor final si lovituri de departajare...la care Realul a marcat 3 din 3,iar la noi Robinho l-a facut remarcat pe portarul advers.
Cam asta fuse scurta aventura copacabanista in editia 2011 a Cupei LMF.
Eliminarea din primul meci, dupa cea din turul doi de anul trecut, ne face sa credem ca nu e cea mai indragita competitie a baietilor de la plaja...
Chiar si cu absentele care au fost, brasilieiros trebuiau sa forteze calificarea si asta nu reduce cu nimic meritele adversarilor care s-au batut pentru fiecare minge si carora la uram succes in fazele urmatoare...

Iar noi uitam cit mai repede acest meci si ne concentram pentru derbyul etapei din weekendul viitor cind ne vom afla fata in fata cu campionii. Cu o alta atitudine si cu concentrare 100% in teren vom putea face un meci mare si un rezultat pe masura.Forca Copa!
PS.:Intrunit de urgenta,Consiliul Director al Copacabana Stars a decis ca orice actiune a echipei de fotbal care va fi programata de LMF pe perioada desfasurarii Carnavalului de la Rio sa fie refuzata de acum incolo! Los amigos stiu de ce!

No hay comentarios: