noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

miércoles, 23 de marzo de 2011

Dejá vu

Prima etapa a returului a adus in fata brazilienilor pe campionii de la Ekatrust,liderul la zi al campionatului...stiam ca ne astepta un meci foarte greu dar speram sa obtinem totusi, cu un pic de sansa, un rezultat pozitiv...

Baietii de la plaja care s-au prezentat la derbyul etapei au fost:
Eftimao - Adriano,Mihai,Alex,Marinica,Alessandro
+ banquina:Razvan,Giginho.

Meciul incepe,asa cum era de asteptat,cu dominarea gazdelor care pun in practica poate cea mai buna circulatie a balonului din toata primera division,brazilienii incercind sa se apare cit mai organizat si sa nu lase spatii de patrundere spre poarta lui Eftimao.Din pacate,tsunamiul ekatrustist a fost,se pare prea puternic pentru micuta ambarcatiune brasilieira care a luat apa de 3 ori in primul sfert de ora al partidei,combinatiile alb-albastre facind sah-mat apararea oaspetilor.Cum nici in atac n-am reusit sa punem probleme deosebite,tabela la pauza arata un foarte explicabil si conform cu desfasurarea ostilitatilor din teren 3-0.

Mustruluiti bine la pauza de antrenorul(deocamdata) Mugurinho, galben-albastrii revin cu un alt suflu in mitanul secund, Alessandro se insurubeaza la marginea careului,suteaza plasat in dreapta portarului,acesta respinge cu greu pina la Alex, aflat in preajma portii, care pune latul si indeplineste o simpla formalitate:3-1. Mentinem mingea in jumatatea adversa, incercam si chiar reusim sa punem in pericol poarta gazdelor dar portarul Ekatrust rezolva de fiecare data. Mai mult decit atit, tesatura de pase a campionilor isi face din nou aparitia si produce din nou efecte nefaste pe tabela de marcaj de doua ori, prin aceleasi combinatii ucigatoare carora defensiva galben-albastra nu a reusit sa le gaseasca pina la ora asta antidotul:5-1,scor final.

Prea multe nu ar mai fi de zis, parca asistam la un deja vu, un film fara happy end pe care l-am mai vazut de citeva ori pina acum, am fi vrut sa punem mai multe probleme, dar atita am putut azi; speram sa punem la punct unele lucruri din jocul nostru pentru ca ne asteapta un meci poate la fel de greu cu lanterna, care se pare ca si-a mai schimbat citeva baterii... Noi oricum vizam cele 3 puncte si reluarea urcusului spre zona Copa Libertadores a clasamentului!
Força Copa!

No hay comentarios: