noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 26 de octubre de 2010

et.8, a 2400-a secunda...

Cea de-a 8-a reprezentatie copacabanista in actualul campionat a avut loc duminica seara, sub luminile nocturnei(usor cam chioara) de la Kiru Arena, in compania celor de la Duo, o echipa cu care am avut mereu probleme de-a lungul timpului si care se afla in zona nisipurilor miscatoare ale clasamentului...

Caci iata ce spuneau astrele LMF:
"Duo-Copacabana duminica ora 19.10 Dupa ce au reusit etapa trecuta prima victorie din acest sezon moralul este foarte bun la echipa si vor sa lege doua victorii la rand. Copacabana se afla intr-o forma foarte buna fiind pe locul 5 dar nu uita ca au fost invinsi de Duo cu 2-1 in ultima etapa din sezonul de primavara. Pronostic 2"

In componenta :
Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho, Marinica, Alessandro
+ banquina:
Alex, Adriano, Giginho, Sergiu
baietii de la plaja incercau sa continue seria de rezultate pozitive si sa ramina in plutonul fruntas al ligii...

Partida incepe intr-o nota de echilibru,cu un plus de dominare din partea gazdelor care leaga un pic mai bine in jumatatea braziliana;La Copa mizind doar pe citeva lansari in adincime si suturi de la semidistanta care nu pun in pericol poarta adversa.Gazdele combina frumos,si, la un triunghi de pase in treimea oaspetilor,mingea il gaseste liber pe stinga pe un atacant duoist care gaseste coltul scurt:1-0!Incercam sa desfacem jocul adversarului care se apara destul de bine,de multe ori insa peste limita regulamentului si, cind in sfirsit gasim cite o bresa, atacantii nostri ori rateaza cu nonsalanta ori il evidentiaza pe portarul Duo.
La reluare,intram decisi sa schimbam situatia de pe tabela,si,la o lovitura libera de pe stinga,din coltul careului mare, Marinica serveste specialitatea casei si plaseaza majastru balonul aproape de vinclu la coltul lung: 1-1! Duo se avinta in atac si incepe sa lase spatii,la unul din multele contraatacuri,combinatie veninoasa Razvan-Marinica-Giginho si tribuna erupe: 1-2!Gazdele incearca sa riposteze,dar baietii de la plaja se apara cu calm si zvicnesc pe contraatac,de multe ori in superioritate dar din pacate fara efect pe tabela...si, la o faza care nu anunta mare lucru, G.Ivan suteaza modest de la marginea careului,mingea este un pic ciupita de un brasilieiro, trece printre picioarele lui C.Miguel si poposeste linga bara la coltul lung:2-2! Nu e timp de lamentari,Razvan sarjeaza pe dreapta,lanseaza un trasor la firul ierbii spre coltul lung si Marinica,printr-un efort remarcabil face un plonjon la sacrificiu si impinge mingea in ate:2-3!
Duo acuza socul si in cele citeva minute pina la final domina steril,fara sa mai puna in pericol poarta lui Eftimao..ultima faza a meciului,corner pentru gazde,se executa in spate,fluierasii sint pe punctul de a termina partida,ne pregatim sa sarbatorim un nou succes...mingea este sutata de la semidistanta...ciupita iar de un brasilieiro cit sa-i mai atenueze din forta...prinde pamintul si se indreapta usor ametita in bratele lui Eftimao!!!Tribuna e in delir,fiesta gata sa inceapa...si...fluieru' ala nu se mai aude odata...hai,gata, sa se auda samba..hai Eftimao..prinde mingea aia odata...
Si, deodata, o semi-pareza isi face aparitia si degetele portarului brazilian intepenesc..mingea aia nebuna se tot invirteste si nu vrea sa i se puna in brate,topaie demential in fata portii si acelasi G.Ivan indeplineste o simpla formalitate in ultima secunda a meciului: 3-3!
Fluierul final gaseste trupa de la Rio in transa,incapabila sa mai reactioneze in vreun fel...scenariile de cosmar se pare ca se repeta indiferent ca e vorba de Steaua-Napoli sau Copacabana-Duo...dar asta fuse..mergem inainte..mai avem 5 finale pina la sfirsitul turului..si vrem sa continuam seria de 5 meciuri in care n-am stiut ce e aia infringerea...trebuie sa uitam cit mai repede meciul asta si sa ne concentram la dificila confruntare cu Meriemu' de saptamina viitoare...si acu' hai, gata cu vorbaria ca se raceste vinu' ala fiert!

Forca Copa!!

p.s.
iata si spusa hronicarului LMF:
"Duo-Copacabana 3-3(0-1) Dupa o prima repriza cu putine faze de poarta si doar un singur gol inscris de Duo,a urmat o repriza a doua mult mai animata.Copacabana preia conducerea rapid la 5 minute dupa pauza. Cand mai erau doua minute de joc Duo egaleaza,Copacabana preia din nou conducerea doar ca la ultima faza a meciului Ivan Gabriel cel care egalase cu un minut in urma inscrie incredibil pentru 3-3 meritat.Duo paraseste pentru moment zona retrogradarii jucand un alt fotbal fata de primele etape."

1 comentario:

Mugurinho dijo...

Numai cind imi aduc aminte mi se face iar rau....