noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

viernes, 8 de octubre de 2010

et.5, confirmam, confirmam...

Dupa victoria muncita din etapa precedenta contra celor de la Chedra los pibes de la praia intilneau in etapa a 5-a Vesteam, o cunoshtintza veche, acum in cautare de puncte.

Pentru reprezentatia cu Vesteam "scoala de samba copacabanista" (apud Mugurinho) a avut urmatoarea componenta :
Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho, Marinica, Adriano
+ banquina: Tudinho, Radu, Silvinho, Giginho

Incepem binishor, dar ocaziile sunt cam rare, poate pentru ca suntem putin cam prudentzi. De partea cealalta nici Western Boys nu se avinta prea tare, astfel ca rezulta un atractiv joc combinatoric... pe la mijlocul terenului :-). O singura data adversarii trimit un shut singuratic, putin peste transversala.
Tudinho, la primul meci dupa o lunga pauza, intra in teren dupa aproape un sfert de ora cu pofta de joc si de mingii, dupa doar citeva momente e servit in marginea careului de catre Mugurinho si shutul sau trece printre doi fundashi dar nu si de portarul advers.
Punem din ce in ce mai multa presiune pe adversari, care incearca sa se apare mai avansat si astfel Cristiano poate trimite o pasa taioasa "marca de la casa" pe partea stinga, Tudinho dribleaza un adversar, al doilea... e faultat pe linia careului, Razvan preia, dribleaza spre centru, e si el faultat si decizie curioasa a fluierashilor, care revin la primul fault (din pozitie mai proasta pentru noi!). Nu conteaza insa, Razvan executa imediat pe dreapta la Mugurinho acesta inaltza un balon putin plouat care traverseaza apararea adversa, timpul este pentru o clipa suspendat, exact atit cit ii trebuie lui Marinica, intrat de 30 de secunde si aflat la bara opusa care, fara sa sara, "intzeapa" doar balonul cu capul peste miinile portarului hipnotizat si 1-0, scor cu care intram la cabine.
Incepem mai bine repriza a doua, pastram mai mult balonul si dupa doar citeva minute Marinica il serveshte central in adincime pe Giginho care nu iarta: 2-0!
Vesteam reactioneaza si ataca, ne aparam insa disciplinat si facem pressing la fundashii advershi astfel ca ocaziile de partea cealalta nu prea apar. E suficient sa circulam balonul orizontal si dupa 4-5 pase sa dezechilibram ashezarea in teren a adversarului pentru ca o combinatie rapida Adriano-Marinica sa-l aduca pe Adriano intr-o pozitie buna central-dreapta de unde acesta finalizeaza cu un tiro cruzado perfect plasat si e 3-0!
Au mai fost 10 minute in care Vesteam a avut balonul parca ceva mai mult dar cei care ar fi putut sa inscrie am fost tot noi, iar pina la urma meciul se termina cu acest scor. Urcam pe locul 5, iar comentariile "din minutul 41" continua la berea din tribune unde ne delectam cu jocul viitorilor adversari.

Cronica LMF consemneaza:
"Copacabana a castigat la scor de neprezentare in fata unei echipe aflata in cadere libera avand 3 infrangeri la rand. Un meci cotrolat in totalitate de cei de la Copacaban[a], care au aratat ca victoria surpriza din etapa trecuta cu Chedra nu a fost o intamplare."

No hay comentarios: