noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

lunes, 18 de octubre de 2010

et.6 - re-confirmari... cine e pe locul 3?

Duminica seara in nocturna de la orele 19.00 Copacabana a intilnit redutabila trupa Club Axa, care insa trecea printr-o foame de puncte, dupa cum consemna si avancronica LMF:
"Copacana trece printr-o perioada foarte buna bifand doua victorii la rand, ajungand chiar pe locul 5. Club Axa dupa egalul din etapa trecuta a ajuns pe locul 9, un loc care evident ca nu prea le convine. Pronostic 1"
Ca de obicei insa los pibes de la praia nu s-au lasat intimidati de calculele hirtiei si au trecut la treaba.

Baietii de la plaja care au fortzat urcarea pe podium au fost:
Eftimao - Razvan,Mihai,Mugurinho,Adriano,Marinica
+ banquina: Alessandro, Giginho, Tudinho

Meciul incepe prudent de ambele parti, noi combinam mai mult dar cei care shuteaza mai bine sunt adversarii, Eftimao presteaza un paradon de zile mari la un shut violent de pe dreapta si dovedindu-se crucial in continuare bifind alte interventii sigure. Incet-incet culoarele spre poarta noastra se inchid, atacurile Axei se domolesc si ne mutam mai clar in jumatatea lor. Efectul se vede in citeva minute, la un aut (aproape corner) de pe dreapta Alessandro se mishca foarte repede si trimite fulgerator la Marinica in 4m, iar acesta trimite un shut violent sub transversala, 1-0! Adversarii acuza shocul, se precipita in atac si imediat acelasi Alessandro recupereaza un balon controlat prea larg de stoperul Axei, rezista contactului fizic peste limita regulamentului si pleaca intr-o cursa fulgeratoare pe stinga, la capatul careia centreaza impecabil pentru Giginho, aparut exact la fix si 2-0! Cu acest scor se intra la cabine, pentru ca in repriza doua jocul sa continue asemanator, cu atacurile Axei respinse relativ fara dificultate si urmate de contra-atacuri taioase. Posesia se balanseaza, noi parem o idee mai proaspeti si ne vedem de joc. In min. 31 reushim in sfirshit 6-7 pase consecutive si la sfirshitul acestui tzaka-paka Giginho il serveshte pe Adriano care inscrie sec, 3-0! Putea fi apoi 4-0 in citeva rinduri, cel mai clar la un 2-contra-2 cind Tudinho gresheshte (incredibil) prima atingere, dar ce mai conteaza, pasam frumos si avem meciul sub control, meciul se termina cu acest scor, a treia victorie consecutiva, iar punctele agonisite ne aduc pe locul 3! Evident, la torcida copacabanista continua apoi la bere :-) !

Cronica LMF consemneaza sec ceea ce s-a vazut pe teren:
"Club Axa-Copacabana 0-3(0-2)
Nu mai e o surpiza cand Copacabana castiga,cu o aparare exacta si un contraatac necrutator au castigat la scor de neprezentare. Axa a ataca[t] tot timpul,au avut o sumedeie de ocazii de a inscrie, dar imprecizia in fata portii si portarul "brazilienilor" a facut ca scorul sa arate la final surprinzator sau nu 3-0 pentru Copacabana. Cu acest rezultat Copacabana urca pe pozitia a treia a clasamentului."

No hay comentarios: