noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

miércoles, 23 de junio de 2010

Uf! S-a terminat...Cerveja e la rece?

Pe o caldura innabusitoare, un pic mai sufocanta chiar decit la Rio, ultima reprezentatie copacabanista s-a desfasurat sub semnul tensiunii si al suspansului dat de spectrul posibilei retrogradari al celor de la Duo, in cazul unei victorii braziliene...

Baietii de la plaja care au infruntat codul amarelo au fost :
Eftimao - Marinica,Mihai,Mugurinho - Adriano, Giginho
+ banquina : Mitica,Alessandro,Anghelache,
Radu

Jocul incepe cu atacurile celor de la Duo, obligati sa cistige pentru a fi siguri ca nu vor evolua din toamna la matineu, dar defensiva Copei respinge cu calm si pe contraatac ocaziile nu intirzie sa apara... doar ca vechea meteahna - lipsa de concentrare la finalizare - face ca tabela sa ramina imaculata.
Tot jucind, la o minge pe extrema stinga care nu anunta nimic, golgeterul gazdelor suteaza si mingea se strecoara ireal la coltul scurt printre Eftimao si bara! si 1-0 la pauza.

Incepem mitanul secund intr-o nota mai ofensiva, pasele parca incep sa mearga si ele mai bine si un un-doi Alessandro-Marinica il pune pe cel din urma intr-o pozitie favorabila din care nu mai iarta: 1-1! Continuam sa punem in pericol poarta gazdelor, atacurile se succed cu repeziciune de la o poarta la alta si, la o contra duolista (duolana? dueta?), acelasi Arvunescu preia si inscrie cu un sut puternic facind inutila interventia defensivei oaspetilor.

Cele citeva zvicniri de final nu sint suficiente pentru egalarea pe care La Copa ar fi meritat-o dupa cum au decurs ostilitatile pe teren si fluierul final aduce bucuria in tabara gazdelor,care ramin in primera si sezonul viitor...

Fluier final si peste aceasta mini-editie de tranzitie la sezonul de toamna-primavara care va incepe la sfirsitul lunii august...O competitie cu un mare plus de valoare fata de cea precedenta, in care fara exceptie toate echipele s-au intarit valoric si care a oferit momente de fotbal adevarat la Kiru Arena.
Copacabana si-a indeplinit obiectivul, a suferit mult, a muncit mult si a crezut tot timpul in sansa ei...Brazilienii au terminat pe locul 10 si continua in Liga A, cistigandu-si respectul adversarilor si al sutelor de fani prezenti in tribune si in fata televizoarelor. Vrem ca si in viitoarea editie sa oferim acelasi fotbal-spectacol si pe teren dar si in afara lui...Vom avea timp sa analizam ce a fost bine si mai putin bine in evolutia echipei in acest sezon si vom fi si mai puternici din toamna! Dar pina atunci...sa se auda samba, sa cinte vuvuzelele, sa curga cerveja!!! Vara asta, "
Copa para sempre", se stie!!!

No hay comentarios: