noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 1 de junio de 2010

etapa 11 - samba in surdina

pina când se aprinde beculetzul de la telex iata cronica de pe saitul LMF
(avancronica lipseshte deja, dar pronosticul ne era evident defavorabil -- ¡¡¡ como siempre cuando ganamos !!!)

Club Axa-Copacabana 2-4(1-2)
Surpriza etapei si poate si a campionatului. Copacabana a jucat mai bine, mai exact in aparare,au tinut de rezultat si au castigat. Axa a privit de sus adversarul si au fost taxati. Cu o lipsa de forma a celor mai buni jucatori ai Axei, Stanescu si Raducanu, precum si slabei aparari, Copacabana a reusit sa marcheze de 4 ori in poarta celor de la Axa, reusind sa scape pentru moment din zona retrogradarii. De remarcat ca cei de la Copacabana au marcat in ultimele doua etape aproape dublu fata decat au reusit in intregul campionat - mai precis 10 goluri dintr-un total de 22.

iata acum si corespondentza primita de la Mugurinho:

Cum cronicarul de serviciu nu a putut participa LIVE la meciul starurilor copacabaniste in compania celor de la Axa, cronica de fata e una imaginara -- insa personajele au corespondent in realitate...
Rezultatul final dar mai ales maniera de joc au aratat ca brazilieni ca la Ploiesti doar la Copacabana gasesti -- asa ca "Jos palaria!" pentru:

Eftimao - ingerul pazitor dintre buturi
Razvan - fundasul-golgeter fara plamini
Mihai - stilpul defensivei cu veleitati de atacant
Marinica - jolly-jockerul de la plaja
Robinho - servant de calitate
Giginho - inimos si fisnet ca intotdeauna
Alessandro - ghimpele din coasta apararii adverse
Cristi - mereu acolo unde e nevoie de el

Victoria surprinzatoare pentru multi -- 4-2 pentru brasilieiros -- n-a fost posibila decit cu foarte multa munca, efort si spirit de sacrificiu... pentru ca asta inseamna Copacabana, o mare familie in care suferim cu totii la esecuri si ne bucuram la victorii!

Dar ce a fost a fost, gata cu euforia, ne asteapta un meci cel putin la fel de greu in compania celor de la Ader, meci care poate garanta nu numai alungarea visului urit numit retrogradare cit si accesul catre prima jumatate a clasamentului...
Uitam ce a fost cu Axa si ne mobilizam din nou asa cum numai noi stim sa o facem si, daca totul va fi bine, la sfirsitul meciului declansam fiesta impreuna cu toti suporterii care au fost alturi de noi de-a lungul acestui campionat puternic si dificil.

Ultimele doua meciuri au demonstrat ca "Joga bonito!" nu e doar un slogan rasuflat si ca la Copacabana are acoperire si pe teren si in tribune... S-o tinem tot asa! Numai de noi depinde cind dam drumul la treaba cu Carnavalul! Pina atunci insa, trebuie sa ne punem serios pe treaba si fim super-concentrati la meciul care urmeaza... Forca Copa!!!

No hay comentarios: