noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

lunes, 7 de junio de 2010

etapa 12 - ¿Cine face show in liga A? ¡¡¡Co-pa-ca-ba-naaaaa!!!.

"Ce ar mai fi de zis dupa marsul triumfal copacabanist din ultimele 3 etape? Oare cine poate sa-i mai opreasca pe baietii de la plaja? Pãi nu e pacat ca se termina campionatul ?!?"....cam asta ar fi starea de spirit a tribunei de la Kiru Arena la meciul Copacabana - Ader, tribuna in care iarasi s-a dansat in draci samba si s-au auzit binecunoscutul refren "ce dulce e viataaa...cind Copa e echipa meaaaa..."

Citeva cuvinte si despre meciul care a descatusat furia galben-verde din toata tara, pâna-n Spania si-n Sahara:
nici nu s-au asezat bine in teren si gasca aderista s-a si trezit cu un scor de neprezentare in favoarea brasilieiros, triunghiurile letale "Razvan-Giginho-Cristi" provocind ravagii in defensiva oaspetilor.
La 3-0, Mugurinho&Co au mai slabit tempoul, s-au aparat atent si au contraatacat taios,fara insa ca tabela sa se mai modifice pina la pauza.
Mitanul secund s-a desfasurat pe aceleasi coordonate cu Seleçao controlând jocul cu autoritate si urcind scorul la 4-0 dupa ce Razvan a crosetat la marginea careului si a sutat fara sperante pentru portarul advers.

Concluzia e una singura: elita lemefista nu putea sa ramina fara pata ei de culoare, fara brazilienii care cinta in tribune si incinta pe teren. Incepind cu nisipurile de la Strejnic si terminind cu cele de la Kiru, din crema mini-fotbalului a facut si va face sempre parte si cea mai iubita echipa din toate plajele din lume! Se stie! Copacabana-i numa' unaaaa...si ne mindrim cu ea intrunaaaa!!!
La final înca o data "obrigado" celor care au facut posibila declansarea Carnavalului cu o etapa inainte de final, adica:

Eftimao - Razvan,Mihai,Mugurinho - Giginho,Cristi & Banquina: Adriano si Alex...

Si cum victoriile aduc victorii...de ce n-am incheia campionatul "en fanfare"? ¡¡¡Força Copa!!!

p.s.
iata si avancronica si comentariul de pe saitul LMF:

Copacabana-Ader duminica ora 14.00
Surpriza placuta etapa trecuta,cei de la Copacabana spera la victoria care le-ar asigura prezenta pe prima scena a LMF si din toamna.Vin dupa doua victorii surprinzatoare in fata celor de la Altphel si Club Axa. Ader joaca doar pentru palmares vrand doar sa termine in clasament cat mai sus,totusi au 4 infrangeri consecutive.Pronostic 1

Copacabana-Ader 4-0(3-0)
Cum meciul a fost fara miza pentru Ader, nu au pus prea mari probleme "brazilienilor". Copacabana a inceput tare meciul si in minutul 2 era deja 2-0,atacurile sterile ale celor de la Ader nu au avut cum sa pericliteze poarta celor de la Copacabana,in atac Copa a jucat perfect bifand a 3 victorie consecutiva si totodata si ramanerea in liga A matematic.

No hay comentarios: