noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

miércoles, 30 de septiembre de 2009

etapa 18 (R5), cronicã

Duminica 27.09, la orele 4 ale dupa/amiezii, relatare de la Mugurinho :
Asteptat cu mare interes de iubitorii fotbalului de la plaja si ai sambei, meciul cu Club Axa ne-a lasat un gust amar dar ne-a si adus cu picioarele pe pamint si ne-a facut sa ne cunoastem mai bine limitele, dupa debutul fulminant din acest retur.

Am inceput partida cu primul 6 pe care l-au invatzat deja pe dinafarã copiii din celebrele "favelas" din Rio de Janeiro, adicã:
Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho - Adriano, Marinica
+ Banquina: Robinho, Sergiu, Giginho, Alex

Partida a inceput fara obisnuita perioada de tatonare si o bilbiiala defensivã a Copei(fara de care se pare ca nu poate sa treaca nicio etapa) a facut ca cei de la Axa sa deschida scorul: 0-1. Starurile copacabaneze nu acuza socul, Adriano reuseste un assist perfect pentru Mugurinho infiltrat in careul advers, acesta preia si nu iarta: 1-1 si tribunele sint in aer!
Este insa momentul in care cei de la Axa preiau initiativa la mijlocul terenului - favorizati, ce-i drept, de gaurile mari din linia mediana a Copei - si o (altã!) clipã de visare a apararii pune atacantul advers fatã in fatã cu Eftimao : tabela se modificã iar, 1-2 !

Momentul cheie al meciului urma sa se petreaca la finalul primei reprize cind cei de la Axa inscriu(?) dupa repetate pase in preajma careului nostru, insa numai reluarile video ar putea spune daca mingea a lovit bara transversala sau bara de fier din interiorul portii. Cert e ca jocul s-a reluat de la centrul terenului si La Copa a intrat la vestiare cu un handicap de doua goluri.

In mitanul secund, desi Beach Boys au schimbat registrul tactic,avind o evolutie mult mai ofensiva, reduta axiala a rezistat si golul lui Adriano din ultimul minut nu a mai contat decit pentru statisticieni.

Scor final Copacabana Stars - Club Axa 2-3

Concluzia ar fi ca,desi nu am facut un joc rau,mai sint destul de multe lucruri de pus la punct in jocul echipei. Chiar daca un egal ar fi fost mai echitabil, mergem mai departe si sintem convinsi ca vom mai da prilej de bucurie tifosilor nostri care nu au incetat niciun moment sa isi sustina equipa favorita. Deocamdata insa o intoarcem un pic ca la Ploiesti si marturisim ca "Momentam ne oprim aici,adica pe locul 6!"... dar samba se va auzi din nou,cu siguranta !!!

1 comentario:

Unknown dijo...

Dau o lada de bere la echipa daca nu mai cunoastem infrangerea pana la sfarsitul campionatului!!!