noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

lunes, 14 de septiembre de 2009

etapa 16 (R3)

etapa a 3-a a returului a programat pe 13.09 la 17:40 derbyul inter-toto Copacabana - Altphel, oferind baietilor de la plajã ocazia sa-si peticeasca orgoliul si sacul de puncte dupa egalul smuls de Altphel in ultima secunda din meciul tur;

iata si cronicile, in ordinea sosirii pe teleprompterele de la redactie; mai întîi Adriano :

Ufff!!! In sfarsit am invins Altphel-ul! Prima "victoire" impotriva unui team incomod, cel putin pentru noi.De fiecare data ne-am chinuit cu ei si mai mult d-un draw nu reuseam.Dar a iesit taman in penultimul minut atunci cand Adriano a pasat filtrant pentru Marinica iar acesta a reluat inspirat "din prima" printre picioarele longilinului portier. Ultimul minut a fost de nepovestit, nici macar mail-u nu-l poate gazdui! Pina atunci meciul a fost dominat intr-o oarecare masura de "pãtrati" însa copa-stelele au deschis scoru'. A fost o lucratura in 3: Razvan, Adriano si Giginho, dupa dictonul "Bucurati-va de fucibol!". Primul a centrat pe coltul lung, Adriano a intors cu capul ca Sabau pentru Balint la Copa del Mundo'90, iar Giginho a reluat fulgerator in plasa! Din pacate am luat iar gol pe greseala colectiva (evident, prilej de invectiva!). Dragonu a punctat, dar noi nu ne-am speriat iar la final am jubilat !!! Io personal tin sa remarc jocul lui C.Mihai acest adevarat Meirell Rudoy al echipei. COPA PARA SIEMPRE!

Au intrat:
Eftimao - Razvan, C.Mihai, Mugurinho - Marinica, Adriano
Au mai jucat :
Giginho, Serginho, Robinho si D.Eparu

dupa doar citeva secunde ne-a intrat prin telex si relatarea lui Mugurinho :
Fiesta din nou! Tribune in delir! Sambodromul de la Strejnic a luat foc! Cum altphel am putea caracteriza evolutia copacabanista din etapa trecuta decit ca una bine organizata tactic, cu o aparare solida, cu un mijloc dezinvolt si cu un atac dibaci !

Distributia:
Eftimao - Rãzvan, Mihai, Mugurinho - Adriano, Marinica
+ Banquina:
Sergiu, Dan, Robinho, Giginho

partida a debutat cu prudenta din partea ambelor combatante, meciul in ansamblu fiind unul mai degraba tacticizat. Desi cei de la Altphel au avut o posesie mai buna, starurile combina mai frumos si mai eficient: centrare de pe dreapta, Adriano recentrare cu capul in fata portii de unde Giginho reia fulgerator tot cu capul in plasa: 1-0! Echilibrul se mentine, dar o clipa de visare, neatentie sau lipsa de concentrare a facut ca atacantul lor sa primeasca nepermis de liber mingea in fata portii si dupa un un-doi cu bara sa reuseasca egalarea: 1-1 la pauza.

Dupa pauza nimic spectaculos, miza punindu-si serios amprenta pe evolutia celor 12 jugadori. Numai ca pe final se produce inevitabilul: Copa forteaza cucerirea celor 3 puncte, iese Mugurinho, intra Marinica, Adriano inventeaza un assist remarcabil si Marinica ajunge singur cu portarul advers : sut cu stingul printre picioarele acestuia si 2-1 !! restul e calcan!
Sintem pe 7 si nu ne oprim aici!

rezultatul :
Copacabana - Altphel 2-1
si Biici Boiz urca pe locul 7, avînd cea de-a treia aparare din Serie A.

No hay comentarios: