noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

lunes, 4 de junio de 2012

Retur 2012 - file de poveste(2) - et.23-26

Iata si cronicile primite prin telegraf de la Mugurinho:

Etapa 23
Club Atletico - Copacabana 4-0
Un meci amanat initial de catre gazde, crucial insa pentru Copa, care urma sa intalneasca o formatie in deriva, avand infrangeri pe linie in acest retur de campionat.Toti baietii de la plaja nu se gandeau decat la cele 3 puncte, numai ca ele nu au venit, fostii axisti, pe fondul unui joc sensibil mai bun decit cel al baietilor de la plaja, castigand fara drept de apel si capatand un mare balon de oxigen care ii indeparteaza de zona minata a clasamentului.La Copa nu se regaseste si se afunda din ce in ce mai tare in nisipurile miscatoare de pe plaja de la Kiru.

Etapa 24, 05.05.2012 17:00
Risalin - Copacabana 2-2
Un meci extrem de greu cu una din echipele din zona EL, meci care se anunta si mai greu cind,cu 5 minute inainte de start, constatam ca nu avem niciun portar de meserie in lot.Mugurinho se baga intre buturi si reuseste sa inchida poarta in fata atacurilor adverse, un contraatac rapid al gazdelor insa il prinde singur cu un atacant advers si 1-0. Nu acuzam socul, atacam cu un joc de pase cursiv si egalarea survine logic. 1-1. O nesincronizare in aparare costa si gazdele trec in avantaj.Baragan de la gazde protesteaza la o presupusa interventie a unui fundas brazilian in careul Copei, cerand penalty, i se acorda cartao amarello, insista si apare si cel vermelho. Copa in superioritate numerica! Atacuri furibunde,ratari incredibile,intr-un final, reusim egalarea, 2-2! Minge aruncata in careul nostru, Mugurinho anticipeaza gresit si placheaza un atacant advers. Cartao vermelho. Mai sunt 2 minute, Razvan intra in poarta, Risal ataca dar scorul se termina 2-2, dupa un meci cu de toate.

Etapa 25
Copacabana - Olimpia Ploiesti 4-0
Meci decisiv, orice alt rezultat in afara de victorie insemna matineu.Amanat initial, partida debuteaza intr-o nota de dominare a baietilor de la plaja, insa la pauza scorul a ramas neschimbat 0-0.De la vestiare, La Copa iese hotarata sa transeze disputa si, 'Joga Bonito' nu intarzie sa apara, Alessandro,Danilo, Robinho& Co facand ca tabela sa arate la sfarsit un meritat 4-0 in acordurile unei sambe in surdina totusi, pentru ca mai aveam mult de tras pana la salvare.3 puncte mega importante, si iarasi foarte important, rezultate directe favorabile noua in disputa tur-retur cu 'fluierasii'.

Etapa 26
Copacabana - RS Paltinis 2-5
Meci greu, ca de fiecare data, in compania RSP-ului, confirmat si de realitatea din teren, 0-2 dupa putine minute de joc.Tresarim si ne trezim, egalam la 2, avem si cateva ocazii sa trecem in fata, dar benzina se termina si in minutul 40, tabela va arata 2-5.Nu renuntam,luptam pana la capat!

No hay comentarios: