noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

lunes, 4 de junio de 2012

et.27-28, cu speranta pâna la capat!

Cronica LMF, et. 27
Chedra Tax-Copacabana 2-0(1-0) 
Meci slab facut de ambele formatii, Chedra fructificand singurele ocazii clare de gol.Copa avea nevoie de puncte dar a fost neputincioasa in fata portii adverse. Putinele ocazii de gol avute au fost ratate cu seninatate de catre cei de la Copacabana care se indreapta spre Liga B avand sanse doar teoretice macar la locul de baraj fiind la 9 puncte distanta de acesta. 

Avancronica LMF, et. 28
Copacabana-Kasketa duminica ora 14.40 
Dupa victoria din restanta contra celor de la Olimpia Ploiesti, Copacabana inca mai are sanse sa prinda macar locul de baraj. Pentru a mai spera la salvare sunt obligati sa castige in fata lanternei rosii. Pronostic 1 

Cronica LMF, et. 28
Copacabana-Kasketa 8-2(3-0) 
Copa mai spera, cu sanse doar teoretice aveau nevoie de toate cele 3 puncte in acest meci. Dupa un inceput temator Copacabana a impus ritmul partidei inscriind de trei ori pana la pauza, oaspetii avand doar doua mari ocazii de a inscrie. Dupa pauza meciul a inceput in aceeasi nota de dominare a celor de la Copacabana care au marit avantajul repede pe tabela. Kasketa a inscris de doua ori fara sa opreasca aportul ofensiv al celor de la Copacabana. Fiind considerata o echipa ce inscrie foarte putin Copa a facut spectacol inscriind de 8 ori in poarta ultimei clasate. Finalul i-a gasit pe cei de la Copa in fata micutei tribune cu mainile ridicate salutand publicul dar sansele de ramanere in prima liga sunt tot mai mici.

În restanta (et.26?) Copacabana Olimpia 4-0 !
Mai avem douã meciuri, douã finale!
Important e sa jucam bine si sa câstigãm, apoi vedem pe ce loc terminãm!
¡¡¡Força Copa!!!

No hay comentarios: