noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

viernes, 7 de octubre de 2011

et.4 Cit p-aci sa spargem geamu'

Etapa a 4-a avea sa ne aduca in fata o echipa cu pretentii la cistigarea campionatului. Daca erau justificate sau nu, aveam sa vedem la finalul partidei.

Am inceput partida in formula:
Vali - Razvan,Mugurinho,Lukas,Marinica,Adriano + Banquina:C.Miguel,Alessandro,Florin

Oaspetii trec la cirma meciului inca din start, Copacabana se apara grupat,mingea ajunge la Onut si acesta catapulteaza balonul in transversala.Scapam teferi,Robinho iese frumos din aparare,pasa pe banda la Alessandro,recentrare din prima la Marininho care usor in unghi nu gaseste culoarul potrivit dar mareste pulsul in tribune...0-0 la pauza...
Repriza a 2-a debuteaza in forta, o minge aruncata in careul advers il gaseste pe Adriano liber,sut la poarta,respinge portarul oaspetilor pina la Robinho care joga bonito si declanseaza fiesta pe plaja: 1-0!
Vispestii tresar si incep sa ia cu asalt poarta lui Vali care face un meci mare si respinge sut dupa sut,Onut ia un balon pe cont propriu, croseteaza 2 brazilieni si catapulteaza balonul jos linga bara:1-1!
Oaspetii reiau atacurile dar reduta brasilieira rezista..hai ca nu mai e mult...atac pe centru..minge impinsa inspre poarata din afara careului,padure de picioare in careul nostru...Vali plonjeaza dupa balon care il loveste in piept si ricoseaza in plasa...1-2..min.39.

Fluierul final aduce dezamagire in tabara gazdelor...puteam obtine un rezultat mare dar n-a fost sa fie.Echipa insa nu joaca rau,pacat ca nu reusim sa agonisim si ceva puncte in clasament. Impresia artistica nu tine de cald asa ca hai sa mai si producem
¡¡Forca Copa!!

No hay comentarios: