noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

viernes, 7 de octubre de 2011

et.3 Euroînfrângere

Primul meci considerat "acasa", a adus in tribunele de la Kiru Arena o asistenta apreciabila, fanii auri-verde venind sa-si sustina idolii care aveau un meci greu in compania celor de la Eurofotbal,o echipa care a dovedit de fiecare data ca joaca un fotbal placut si dificil de contracarat.

Baietii de la plaja au abordat partida in formula:
Vali - Razvan,Mugurinho,Lukas,Marinica,Visan +
Banquina : Adriano,C.Miguel,Alessandro.

Inceput prudent de partida,cu o usoara dominare europeana,La Copa sta bine in teren si lanseaza contraatacuri periculoase,Marinica croseteaza pe dreapta,pasa la Visan,sut al noii achizitii - bara,mingea loveste portarul advers dar se incapatineaza sa nu intre in plasa...Oaspetii reactioneaza si un atac prelungit produce o eroare in defensiva brasilieira care e speculata prompt, sut din interiorul careului pentru 0-1...
Nu reusim sa punem probleme,mai mult,un sut nu foarte puternic de la semidistanta,da peste cap miinile lui Vali si tabela arata 0-2.
In repriza a doua, ocaziile apar si la poarta cealalta,dar cei care inscriu sint tot oaspetii,tabela aratind in minutul 30 un neverosimil si stupefiant 0-4...Nu renuntam insa la lupta, si Marinica reuseste un sut in forta bara-gol...uff! am spart gheata...1-4.

Raidurile pe stinga ale lui Alessandro provoaca panica de fiecare data,Visan e acolo unde trebuie si pune latu':2-4...incepe freamatul in tribune....Europenii par descumpaniti de jihadul brazilian care vine ca un tavalug peste careul oaspetilor si acelasi Visan mai inteapa o data:3-4...si tribuna sta sa explodeze...La Copa zburda pe teren, torcida vibreaza la fiecare sarja brasilieira, Razvan sut in forta...apara portarul....Marinica spitz din marginea careului,apara iar portarul...consumul de distonocalm creste apoteotic in zona Cioceanu...cit de frumos ar fi sa reusim sa egalam....dar...avintul revolutionar al brazilienilor este stopat de ghimpele Vlaicu care scapa inspre poarta gazdelor si cu toata opozitia lui Lukas reuseste sa faca un dezolant 3-5...
Fluier final...n-a fost sa fie....
Nu-i nimic,jocul din a doua repriza ne da sperante pentru un parcurs bun in campionat,urmeaza un meci infernal cu cei de la Vispesti...dar...Copacabana e numai una!!!

No hay comentarios: