noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 16 de marzo de 2010

etapa 2, cronica

Probabil ca samba s-a auzit suficient de mult in timpul carnavalului de luna trecuta,astfel incit baietii de la plaja s-au saturat ,se pare, sa o mai auda si la Kiru Arena.
Asadar,un al doilea esec in liga lemefista si mai trist decit atit, in doua meciuri am reusit performanta sa nu marcam niciun gol!

Drept urmare,fostii si actualii detinatori ai lanternei amarilla
Eftimao-Alex,Mihai,Mugurinho,Marinica,Adriano
+ banquina:Daniel,Giginho,Mitica

au inceput confruntarea cu nou promovat Chedra apasati de povara ultimului loc in clasament, dar increzatori ca pot obtine un reziltat favorabil. Doar ca gazdele,o echipa deloc rea si care va pune serioase probleme competitoarelor, au inceput sa atace din startul partidei,sa aiba posesie mai buna si sa domine Copa. Brazilienii reusesc citeva contre, din pacate fara urmari si pe tabela de marcaj. Cum si reduta copacabanista a rezistat fara fisuri, la pauza tabela a ramas nemodificata.

Debutul reprizei secunde a adus insa tristetea in tabara galben-verde: atac prelungit al taxistilor,minge controlata indelung la marginea careului nostru de catre atacantul advers (de ce nu l-a deranjat nimeni?) si sut pe jos linga bara care a scuturat plasa! 1-0!
Replica palida a Copei,cu atacuri sterile care se loveau de defensiva gazdelor nu avea cum sa aduca egalarea, ba mai mult decit atit, o lovitura libera din preajma careului si un marcaj larg (ca sa nu zic neexistent) in careu a facut ca scorul sa se modifice: 2-0, scor cu care avea sa se termine meciul.

Cu alte cuvinte agentul brazilian 007 nu a reusit sa rezolve nici aceasta crima,dupa cea din meciul cu Eka.
Situatia nu e albastra, ea ramine galben-verde si realtiv sub control, dar ma gindesc ca trebuie sa mai incepem sa dam si goluri...
Asa ca gheata in whisky o s-o putem pune numai dupa ce spargem gheata cu rizaliotii -- si asta nu inseamna doar sa inscriem ci sa aducem si cele 3 puncte. Nu de alta, dar nu vrem sa petrecem Pastele in cantonament!

No hay comentarios: