noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 9 de marzo de 2010

etapa 1, cronicã

Dupa o iarna lunga si grea, care se pare ca inca nu vrea sa ne lase in pace si dupa un cantonament in care s-a pus accent pe imbunatatirea (sau macar mentinerea...) conditiei fizice pentru ca relatiile de joc nu au avut de suferit foarte tare, starurile copacabaneze evoluind de foarte multi ani impreuna, los chicos de la praia asteptau nerabdatori primul meci oficial din noul mini-sezon din cel putin doua motive:

primero. adrenalina si spiritul competitiei care nu pot fi inlocuite de niciun meci amical
segundo. adversarul era campioana en titre careia, desi ne chinuiseram de 3 ori pina acum, n-am reusit sa-i smulgem niciun punctulet.

Speram deci ca distributia
Eftimao - Razvan, Mihai, Mugurinho, Adriano, Marinica + rezervele Robinho si Alex sã fie una de bun augur care sã producã sorpresa debutului de campionat.

Doar ca inceputul de meci,cu atacuri in valuri ale albastrilor si cu contre galben-verzi avea sa fie defavorabil gazdelor,o minge plasata viclean la coltul lung facind inutilã interventia lui Eftimao, 0-1! Echilibrãm disputa,ne aparam bine,insa nu reusim sa evitam greselile personale si campioana nu iarta: 0-2! Copa deseneaza frumos, pune in pericol poarta adversa dar un reflex de portar mare la un sut al lui Marinica priveaza brazilienii de un 1-2 meritat la pauza.

In repriza secunda atacurile continua la poarta oaspetilor, dar lipsa copacabanista de concentrare la finalizare nu face decit sa declanseze oftaturile in tribune in timp ce momentele de visare ale galbenilor in aparare fac ca tabela sa arate un neverosimil 0-5 la terminarea partidei.

Asta a fost, debut cu stingul care ustura si e greu digerabil dar razboiul de-abia a inceput si mai avem 12 batalii de dus. Nivelul campionatului a crescut fata de anul trecut, televiziunile au inceput sa dea tircoale fenomenului lemefist si nu putem decit sa tinem steagu' galben-verde sus ca sa contribuim la spectacolul futbolistic de la Kiru Arena si sa scapam de "lanterna amarilla" cit mai rapidamente. Iar prima ocazie ca sa declansam samba in tribune este meciul cu Chedra de etapa viitoare! Força Copa! Joga bonito!

No hay comentarios: