noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

sábado, 19 de noviembre de 2011

et.7 Mai bine Mer(i)em acasa...

In etapa a 7-a avea sa ne astepte o partida infernala, in deplasare cu liderul la zi al campionatului maximum de puncte si dorinta de a termina hegemonia ekatrustista in LMF. Au sperat la una din marile surprize ale etapei:
Taffarel - Razvan,C.Miguel,Mugurinho, Adriano,Alessandro
+ Banquina: S.Florin si C.Florin
La cele 10 grade peste 0, tatonarea a plecat de pe teren asa ca gazdele incep sa asedieze reduta copacabanista si sa caute sa rezolve soarta meciului cit mai repede...Dar baietii auri-verde rezista, din pacate nu reusesc sa conteze deloc in ofensiva...Un nou atac prelungit, o zvirluga meriemista controleaza balonul si il catapulteaza cu stingul in vinclul brazilian..1-0.
Nu reactionam, mai mult punem pe tava inca 2 bobite pentru Grama&Co asa ca scorul la pauza e de neprezentare...

Repriza a doua demonstreaza ca nu e o singura echipa pe teren,ocaziile la poarta liderului incep sa apara: Alessandro insista pentru un balon intre doi aparatori adversi, iese si portarul sa rezolve faza si un sting nu foarte puternic dar plasat reduce din handicap:3-1...Continuam sa atacam, Taffarel face si el minuni in poarta dar la fel si portarul meriemist.
Jocul place,gazdele nu slabesc deloc ritmul pe fondul unei usoare oboseli copacabaniste si golurile incep sa curga unul cite unul in poarta oaspetilor...raidurile atacantilor Meriem provocind de fiecare data in defensiva La Copa...inca 4 bucati urca scorul final la poate un nemeritat 7-1..victoria gazdelor nefiind totusi nicio secunda pusa la indoiala...
Raminem cu 4 puncte din 21, poate cel mai slab start de campionat din istoria de 3 anisori a Copacabanei...
Nu facem nici o tragedie insa, stringem din dinti si incercam sa adunam puncte cit mai multe in meciurile viitoare... Forca Copa!!!

No hay comentarios: