noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

lunes, 30 de mayo de 2011

Geamul care ne-a julit ... rau!

Etapa a 21-a din campionatul lemefist a adus pe nisipul fierbinte de la Rio pe cei de la Vispesti, aruncati de valurile oceanului Atlantic din Serie C direct pe plaja Ligii 1, evident deghizati, datorita unor vicii de regulament, sub titulatura "Duo".Cum ceea ce nu e interzis, este permis, nu mai raminea decit ca trupa:

Taffarel - Cristi,Mugurinho,Marinica,Alessandro,Alex +
Banquina : Razvan,Adriano,Giginho

sa demonstreze un fotbal curat si eficient,care sa placa numeroasei asistente aflata in tribunele de la Kiru Arena.

Partida incepe in nota de dominare a oaspetilor, care, instalati in jumatatea braziliana incearca sa construiasca atac dupa atac,dar fara sa creeze emotii deosebite..asta pina cind, o minge bilbiita in treimea gazdelor e speculata de un atacant advers,pasa scurta si sut bara-gol pentru 0-1... Incercam sa reactionam, dar poate cel mai bun joc de pressing din liga ne incomodeaza vizibil si nu reusim sa legam mai mult de 3 pase.Mai rau,posesia prelungita a celor de la Vispesti se concretizeaza si pe tabela, in scurt timp aceasta aratind un sec 0-3...
O tresarire de orgoliu copacabanista se produce la un corner executat de Adriano cind Razvan,venit in viteza,pune mingea linga bara dreapta si reduce din handicap, 1-3, scor la pauza.

Din pacate, repriza a doua a fost total la discretia elevilor lui Joe, care ne-au mai bagat 4 boabe in sac, una dintre ele fiind rodul generozitatii fara de margini a defensivei brasilieira. Cu o singura ocazie in 20 de minute nu prea mai ramân multe de spus, baietii de la plaja suferind cel mai sever esec din actualul campionat, 1-7, scor care ustura... noroc cu lotiunea cu factor de protectie.

Asta fuse, nu e timp de lamentari,mergem inainte,jocurile care au mai ramas pina la sfirsitul campionatului, desi nu mai sint decisive, trebuiesc tratate cu toata seriozitatea...Força Copa!!

No hay comentarios: