noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

martes, 18 de mayo de 2010

etapa 8 - Komunikat

urmatorii baieti de la plaja:
Eftimao, Alex, Mihai, Mugurinho, Adriano, Marinica, Giginho, Razvan, Radu (plus ceilalti componenti ai lotului copacabanist care n-au prins un loc pe banca duminica la meciul contra celor de la Paltinis) au trimis in loc de cronica un Comunicat:

"Cerem scuze conducerii, sponsorilor, antrenorilor si suporterilor pentru evolutiile lamentabile din ultima perioada si pentru locul jenant ocupat in clasament in acest moment si ii asiguram in acelasi timp ca ne vom lupta pina in ultimul minut al ultimei etape pentru salvarea Copacabanei de la retrogradare. Fiti alaturi de noi pina la capat,vom face tot ce putem ca sa nu va dezamagim! Força Copa!"
E clar ca echipa, ajunsa acum la cel de-al patrulea esec consecutiv, trece prin cel mai greu moment de la infiintare, dar nimeni nu a depus armele!
Mergem inainte, sansele de salvare sint reale... trebuie doar sa ne organizam mai bine si sa punem probleme mai multe adversarului.
Mai sint 15 puncte in joc si pina la final se pot intimpla multe ! Deci nimic nu e pierdut, trebuie sa credem in sansa noastra pina la sfirsit...Haide Copa,haide Copa,haideeee...!!!

altceva nu prea mai e de spus... o sa lasam cuvântul cronicarului LMF
avancronica:
Copacabana-Paltinis duminica ora 14.00, "Derby-ul suferintei"
Paltinis aflata in deriva isi joaca sansa pana la capat sperand intr-o salvare de la retrogradare miraculoasa,nu au mai inscris de doua meciuri mai precis de 105 minute,cu o victorie in acest meci ar parasi ultimul loc. Copacabana cu o victorie si un egal nu se simt confortabil vrand sa castige acest meci pentru a mai scapa de zona retrogradarii au totusi cel mai slab atac doar 7 goluri inscrise in 7 meciuri. Pronostic 1


cronica:
Copacabana-Paltinis 1-4(0-2)
Invierea echipei Paltinis,cu un joc spectaculos si mult schimbat in bine,cu doua goluri de generic a cam facut legea pe teren nedand nicio sansa adversarilor,castigand cu 4-1 si parasind zona retrogradarii in dauna celor de la Copacabana.

No hay comentarios: