noticias


înca odata aurii-verzi :-) ...
¡8-2 cu Pauleti, scorul etapei ! ¡¡Força Copa!! ...
¡¡Copacabana e numai una!! :-) ¡Joga bonito!

jueves, 3 de diciembre de 2009

etapa 25, cronica

Vremea primavaratica de mijloc de noiembrie a produs se pare astenia aferenta in rindul baietilor de la plaja. Apatia si jocul lipsit de incisivitate au dus la un rezultat total nefavorabil, din pacta insa conform cu cele intimplate pe teren. Penultima reprezentatie din liga a fost asigurata de :
Giovani - Razvan, Mihai, Mugurinho - Marinica, Alex
+ Banquina: Sergiu, Giginho, Anghelache...

Inceput prudent,cu o usoara dominare a SudAmericaFotbal dar oaspetii se apara destul de exact, misiune usurata si de atacurile previzibile ale brazilienilor din liga... Cea de-a doua aparare din LMF da si ea rateuri si la un aut care nu anunta nimic deosebit, un atacant al oaspetilor patrunde in careu si suteaza catre palmierii de la marginea terenului,mingea loveste insa mina lui Razvan aflat in preajma portii, cartao amarelo, penalty si 0-1, scor cu care avea sa se termine prima repriza.

Incercam un joc mai ofensiv in al doilea mitan, fara sa punem insa in pericol prea mare poarta adversarilor, acestia reusind sa se distanteze la 0-2 cu un sut sub bara si chiar la 0-3 dupa o alta ezitare a apararii copacabaniste...Cum noi n-am reusit s-o bagam deloc in atze meciul se incheie cu o victorie la masa galben-verde a celor de la Eurofotbal care, fara sa straluceasca, au barat drumul spre casierie al starurilor de la Rio...
Cum insa ultima impresie e cea care va conta, vom declansa samba si jihadul impotriva celor de la Freeline! Si la Kiru si on line!

No hay comentarios: